Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátorka Karin Haydu: Rútila sa rýchlosťou 220 km/h!

Karin Haydu krátko pred pretekmi. Zobraziť galériu (12)
Karin Haydu krátko pred pretekmi.

BRATISLAVA – Dopriala si riadnu dávku adrenalínu! Sexi brunetka Karin Haydu (31) sa uplynulý víkend zúčastnila prvého ročníka amatérskych vytrvalostných pretekov Le Brno. Ako pre topky.sk prezradila, bol to poriadny zážitok.

V sobotu sa konal u našich západných susedov vytrvalostný a poriadne rýchly automobilový maratón. Jazdilo sa 12 hodín vkuse a ručička tachometra miestami dosahovala až 220 kilometrov za hodinu. Jednou z účastníčok závodov bola aj moderátorka Karin Haydu.

„Vždy som chcela jazdiť na takomto okruhu. Mám rada rýchlu jazdu. Nechcem však ohrozovať seba a ani iných ľudí v klasickej cestnej premávke, tak toto bola jediná možnosť, ako si bezpečne a rýchlo zajazdiť,“ povedala pre topky.sk tmavovláska, ktorá nám prezradila aj to, že sa na slovenskom automobile K1 Attack rútila rýchlosťou až 220 km/h.

Trať je však na takéto jazdy prispôsobená. „Je to bezpečné. Po okrajoch sú štrkové zóny, ktoré spomalia auto v prípade, že vyjde z dráhy.“ Karin Haydu je vášnivá milovníčka automobilov. V minulosti sa zúčastnila aj školy šmyku. Na okruhu v Brne súťažila v tíme spolu s markizáckym moderátorom Romanom Juraškom a ďalšími amatérskymi vodičmi.

Fotografie nájdete v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu