Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Charita varuje Madonnu pred ďalšou adopciou

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna (Zdroj: SITA)

LILONGWE - Britská charitatívna organizácia Save The Children varuje Madonnu pred adopciou ďalšieho afrického dieťaťa. Podľa hovorcu Dominica Nutta by mala radšej zvážiť iné metódy podpory detí v Malawi, než pokračovať vo svojich plánoch. Hviezda by dnes mala pricestovať do Afriky, aby podnikla oficiálne kroky na osvojenie štvorročného dievčatka.

"Tieto deti by nemali byť vytrhnuté z domáceho prostredia a vychovávané v zahraničí. Je potrebné sa o ne starať v ich vlastnej komunite, najideálnejšie vlastnou rodinou," uviedol pre BBC Nutt. "Nemôžete jednoducho vziať každé chudobné dieťa, ktoré nemá rodičov, prípadne je polosirota, cez celý svet do Kensingtonu v Londýne. To nie je riešenie," dodal.

Madonna v súčasnosti vychováva vlastnú dcéru, syna a malawijského chlapca Davida Bandu, ktorý prišiel na svet v septembri 2005, no už týždeň po narodení jeho matka zomrela na AIDS. Madonna získala v októbri 2006 jeho dočasné opatrovníctvo. Po 18 mesiacoch od začiatku procesu chlapcovho osvojenia odporučil jeho plnú adopciu sociálny pracovník, ktorý navštívil hviezdu v jej londýnskom dome. Koncom mája minulého roka tak súd v Malawi Madonne adopciu tohto afrického chlapčeka povolil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu