Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bičanovi odchod z Jojky nevyšiel: STV mu poza chrbát zrušila reláciu! Príde o dom?!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (5)
Andrej Bičan

BRATISLAVA – Dobré správy striedajú zlé! Moderátor Andrej Bičan (34) sa v týchto dňoch opäť utvrdzuje v tom, že život je jedna sínusoida. Ešte začiatkom marca sa vytešoval z narodenia svojej dcérky, teraz musí riešiť existenčné problémy. Estévečka mu totiž zrušila jeho večernú šou 5 proti 5!

Súboj rodín končí! A s reláciou 5 proti 5 aj jej tvár – Andrej Bičan. Ten sa až prostredníctvom topiek dozvedel, že jeho zábavná šou ostáva vo vysielaní Jednotky iba do konca júna. Slovenská televízia totiž s týmto súťažným programom už nepočíta. Dokonca sa o tom zmieňuje v schválenom programovom koncepte.

„Nemám informácie, že by tento formát končil,“ prekvapene reagoval Bičan. „Nie je logické ho zabíjať tak skoro. Mali mu dať čas, kedy je schopný naberať diváka,“ myslí si o celej situácii. V Mlynskej doline mu uplynulú jeseň prisľúbili, že za odchod z televízie JOJ dostane dennú šou o varení.

Vo vysielaní STV sa dodnes neobjavila. „Sme dohodnutí, čakáme a hľadáme, ako ju dostať na obrazovky,“ povedal topkám Andrej. Zatiaľ to s ním ale vyzerá tak, že čoskoro ostane bez relácie. „K tomu sa je ešte predčasné vyjadrovať,“ zahmlieval PR manažér STV Martin Kontúr.

Stále tak hrozí, že moderátor príde o slušný príjem. Na mieste sú teda aj komplikácie s platením pôžičky na novostavbu v Ivanke pri Dunaji. Zdá sa však, že Bičan má v tomto smere pokoj v duši. „Ja sa o svoju prácu nebojím,“ sebavedomo dodal moderátor. Najbližšie mesiace ukážu, ako sa s touto situáciou popasuje v čase pretrvajúcej hospodárskej krízy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu