Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Bičan skoro prišiel o oko: Pustila sa mi krv, veľa krvi...

Moderátorovu tvár „zdobí Zobraziť galériu (6)
Moderátorovu tvár „zdobí" jazva nad okom.

BRATISLAVA – Mal namále! Nevinná zábavka mohla skončiť zle-nedobre. Moderátor Andrej Bičan (33) pred pár dňami precenil svoje sily a skončil na pohotovosti. Jeho tvár „zdobia" štyri štichy iba pár centimetrov nad okom. A je rád, že vidí.

Obyčajný squashový duel sa zmenil na drámu! „Hrali sme so švagrom dva zápasy. Povedali sme si, že skúsime ešte jeden. Bolo to však už nad moje možnosti,“ rozpráva zovretým hrdlom aj po niekoľkých dňoch od nehody moderátor. 

Ten sa počas napínavej hry hodil po loptičke tak nešťastne, že sa hlavou buchol o stenu. Náraz bol taký prudký až... „Pustila sa mi krv, veľa krvi. Ruplo mi aj v krku a bál som sa, či som si ho nezlomil,“ opisuje hrozivé momenty Bičan, ktorý musel ísť ihneď do nemocnice, kde ho zašívali.

„Dokopy ma dávala gynekologička, pretože práve ona mala v ten deň službu na pohotovosti. Mal som šťastie. Veď koľkokrát si môže muž povedať, že bol u ženskej doktorky?,“ pýta sa moderátor, pričom chce vtipnou poznámkou odľahčiť nepríjemnú tému.

Zranenie sa mu však už našťastie hojí. Okrem spomienky na nepríjemný zážitok mu zostane aj „pamiatka“ v podobe jazvy nad ľavým okom. „Myslím si, že u muža je to celkom prijemný estetický artikel. A môžem napríklad tvrdiť, že sa mi to stalo počas vojny vo Vietname,“ žartoval zabávač, ktorý však vzápätí prízvukoval, že na seba bude do budúcnosti dávať väčší pozor.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu