Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mičkovicová: Vyzliekanie pred kamerou? Nahá natiahnutá na zemi!

Henrieta Mičkovicová v pikantných scénach. Zobraziť galériu (6)
Henrieta Mičkovicová v pikantných scénach.

BRATISLAVA – Herečka Henrieta Mičkovicová (41) sa kedysi ukázala vo filme úplne nahá. A po rokoch prezradila pikantnú príhodu z nakrúcania snímky Pásla kone na betóne. Pred štábom sa v Evinom rúchu potkla a spadla na zem. Ako sa vtedy cítila? Chcela sa od hanby prepadnúť?

Zaujímavú „pikošku“ prezradila Henrieta Mičkovicová pri nakrúcaní Webmastra. Moderátor relácie Matej Sajfa Cifra totiž celú šou odštartoval práve Henrietinými obnaženými scénami z filmu Pásla kone na betóne. Herečka tam najprv ukázala nohavičky, neskôr sa však vyzliekla úplne donaha.

„Táto scéna mi dala zabrať,“ zverila sa Henrieta Sajfovi. Tmavovláska mala vtedy asi dvadsaťšesť rokov a ako sa neskôr vyjadrila, bola ešte mladá a "sprostá." S vyzliekaním síce súhlasila, ale naostro sa jej to až tak nedarilo. „Nešlo mi toto vyzliekanie. Potom som ešte zakopla a všetci ma videli natiahnutú na zemi holú,“ prezradila. Zaujímavé je, že práve táto drobná „nehoda“ a smiech štábu herečke pomohli. „Nervozita odišla,“ prezradila nečakaný dôsledok trápnej situácie.



 

VIDEO: Toto uvidíte v dnešnom Webmastri.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu