Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Puškárová: Do vysielania v maxi podpätkoch! Zlatica, stojí ti to za to?

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Markizácka plavovláska Zlatica Puškárová (31) nie je len nekompromisnou moderátorkou, ale aj ženou, ktorej záleží na imidži. Počas prezidentských špeciálov relácie Na telo si to s kandidátmi poriadne dlho „odstojí.“ A na dosť vysokých podpätkoch...

Detailistku nezaprie! Moderátorka Zlatica Puškárova má v týchto dňoch plné ruky práce. Nadchádzajúce prezidentské voľby ju naplno zamestnávajú. Veď Markíza sa počas tohto týždňa rozhodla nasadiť do vysielania aj mimoriadne vydania politickej talkšou Na telo.

Plavovláska však počas nich stojí v poriadne vysokých topánkach. „Štandardne nosím takúto obuv,“ priznala topkám Zlatica. Takéto lodičky jej však mohli spôsobiť veľkú bolesť nôh. „Priznám sa, že som to v tú chvíľu neriešila,“ povedala nám Puškárová.

Čerstvá držiteľka prestížnej ceny OTO 2008 sa zároveň nechala počuť, že topánky s vysokým podpätkom nosí veľmi rada. Jej výška je však na rozdiel od tej, ktorú majú hostia relácie, o čosi nižšia, a tak sa zdá sa, že plavovláska si potrpí na to, aby sa mohla politikom lepšie pozrieť do očí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu