Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tieto OTA nedostali, ale zato... Ukázali prsia!

Sofia Malchárková, Erika Judínyová, Zora Czoborová a Aneta Parišková. Zobraziť galériu (8)
Sofia Malchárková, Erika Judínyová, Zora Czoborová a Aneta Parišková.

BRATISLAVA – Opäť sa predviedli! OTO 2008 sa stal ďalšou príležitosťou pre dámy ukázať krásne róby... a niektoré toho predviedli ešte viac! Šaty s jedným z najodvážnejších dekoltov na seba obliekla fitneska Zora Czoborová (42), na päty jej však „šliapala“ moderátorka Erika Juínyová (37). Ktoré ďalšie dámy ešte odhalili svoje zbrane?

Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Zora Czoborová (42) si ocenenia OTO 2008 nenechala ujsť, hoci nie je moderátorkou ani speváčkou. Predviedla sa v nádhernej bielej róbe s páperovým bolerkom. No či už s bolerkom alebo bez neho, Zorin výstrih hral pri tomto outfite prím. Svoje prednosti bývalá fitneska zdôraznila ešte pierkom, ktoré vyzeralo, akoby jej tam len náhodou spadlo.
Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová (37) si v poslednej dobe neodpustí žiadnu príležitosť obliecť si šaty zvýrazňujúce jej zväčšené prsia. Tentoraz ich odela do zvodnej čipky. No šaty s úzkymi ramienkami jej narobili aj trochu problémy – pred pózovaním si musela svoje prednosti poriadne ponaprávať.
Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Sofia Malchárková (34) tiež ukázala jeden z najvýraznejších výstrihov večera, teda aj jedny z najmenej zahalených pŕs. Jej manželovi Jirkovi Malchárkovi to zjavne neprekážalo, dokonca aj on sám vrhal na svoju manželku obdivné pohľady. A hoci Sofia v ten večer zvolila účes z rozpustených vlasov, svoje prednosti nimi nijak nemaskovala.
Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Karin Haydu (31) príliš veľa zo svojich pŕs neodhalila, no dala si záležať na push-up efekte. Obliny vytlačené nad úroveň výstrihu dávali tušiť, že Karin na tom v týchto partiách veru vôbec nie je biedne. Moderátorka sa teraz proste držala hesla: Menej je niekedy viac. Veď tajomstvá lákajú.
Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Aneta Parišková (35) už nie je hanblivka! Svoje materské prsia vystavila tentokrát všetkým na obdiv. Hoci po sošku si na pódium nekráčala, priťahovala pohľady všetkých, akoby bola hviezdou večera. Obdiv jej zaručili trblietavé šaty, široký úsmev a spomínaný hlboký výstrih.
Tieto OTA nedostali, ale
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Fialová (34) takmer celý večer úspešne maskovala svoj výstrih šnúrou perál. Na párty sa to však zmenilo! Pri klavíri sa tak zabávala, že ukázala aj bielu podprsenku vykladanú kamienkami. Zdá sa však, že ju veľmi neposlúchala a pri jej naprávaní Zuzana ukázala takmer všetko, čo sa pod jej bielou blúzkou skrýva.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu