Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hádky poroty v Eurovízii: Rozbroje kvôli víťazovi?!

Porotcovia Laco Lučenič, Anton Popovič a finálová trojka. Zobraziť galériu (5)
Porotcovia Laco Lučenič, Anton Popovič a finálová trojka. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nevedeli sa dohodnúť! Sedemčlenná porota v šou Eurovision song contest mala neľahkú úlohu. Spomedzi troch najlepších interpretov museli vybrať toho, kto nás pôjde reprezentovať do Ruska. Topky.sk sa však dozvedeli, že nie všetci porotcovia mali rovnaký názor na víťaza.

Kamil Mikulčík s Nelou Pociskovou, Tomáš Bezdeda a Mukatado dostali od divákov najviac esmeskových hlasov. A práve z nich troch musela porota vybrať toho, kto pôjde do Moskvy! Nakoniec sa rozhodli pre prvú spomínanú dvojicu.

Topky.sk sa však zo zdroja blízkeho porote dopočuli, že pri hlasovaní medzi porotcami došlo aj k menším výmenám názorov. „Niektorí neboli spokojní s víťazom. Mali iný názor. Istý porotca však zavelil a bolo,“ dozvedeli sme sa.

Nám to nedalo a počas nedeľňajšej recepcie, ktorá sa konala po prenose, sme si odchytili jedného zo siedmich porotcov - Antona Popoviča. Spýtali sme sa ho, či došlo medzi porotcami pri vyberaní víťaza k nejakým hádkam.

„V tomto prípade sme sa museli dohodnúť,“ povedal nám skladateľ a dodal: „My sme sa vzájomne rešpektovali v tom, že sme si vymenili vždy po generálke svoje názory. Každý mal možnosť zahlasovať podľa svojej preferencie, ktorá sa potom aritmeticky zrátala. V tomto prípade sme sa na tom museli nejako dohodnúť,“ opatrne vysvetľoval porotca, ktorý mal tiež iného favorita. Akého? To sa dozviete z VIDEA.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu