Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Trapasy v Eurovízii: Hej, toto sme už niekde videli!

Prešľapy v Eurovízii Zobraziť galériu (5)
Prešľapy v Eurovízii

BRATISLAVA – Ups! Vystrihnuté ako zo zlej stužkovej! Prihlásiť sa do rovnakej súťaže a prísť na ňu v rovnakom oblečení? Pre našich spevákov žiadny problém. A to sa niektorí považujú za módne ikony...

Národná časť Eurovízie sa blíži do finále a hoci sa dosiaľ vysielalo iba päť priamych prenosov, bolo ich dosť na to, aby naši hudobníci vyrobili zopár trapasov. Vo výbere oblečenia podaktorým chýbala dávka kreativity.

Trapasy v Eurovízii: Hej,
Zobraziť galériu (5)

Petraník a Kravjar alebo ako by ich jedna mater mala
Biele botasky, tmavé rifle, biela košeľa, čierna kravata a... podstatný rozdiel: iná hlava! Jedna totiž patrí Jakubovi Petraníkovi, druhá Marekovi Kravjarovi. Chalani zo SuperStar sa snažili vstupenky na finále Eurovízie vyspievať v druhom semifinálovom kole v rovnakom oblečení. Žeby zdieľali ten istý šatník?

Trapasy v Eurovízii: Hej,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)
Partlová a Čírová alebo žltá topánka rieši každý problém
Žlté topánky sa tento rok zrejme stanú módnou vychytávkou. Veď Mirka Partlová a Mária Čírová sa počas druhého živého vysielania Eurovízie zhodli nielen na farbe, ale aj type obuvi. „Je to čistá náhoda a boli sme strašne rady, že sa takéto topánky páčia nám obidvom,“ vysvetľovala topkám po prenose Čírová.
Trapasy v Eurovízii: Hej,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)
Mamba a Mukatado alebo keď vzduch orientu zaveje
Výrazne trblietavé „etno“ náušnice mali počas prenosu plniť jedinú úlohu: upútať na tvár speváčky skupiny Mukatado Janky Kozákovej. V tom istom kole vystúpila za formáciu Babenky a týpci aj Dáša Šarközyová. Zdá sa, že ju táto jagavá ozdoba na hlave konkurencie upútala natoľko, že sa rozhodla zabojovať s rovnakým doplnkom v nasledujúcom vysielaní. Vtedy vystupovala ako jednotlivec.
Trapasy v Eurovízii: Hej,
Zobraziť galériu (5)
Koščová a PapaJaM alebo celé zlé
Osobitnou kapitolou je outfit Katky Koščovej a speváčky PapaJaM-u Jany Chochrunovej. Nad svojským oblečením týchto dám by módny guru len zalamoval rukami. Inak povedané, ťažko nájsť vôbec nejaké slová.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu