Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Madonna čelí šokujúcim obvineniam - mladého milenca vraj uniesla!

Madonna Zobraziť galériu (7)
Madonna

NEW YORK - Niet najmenších pochýb o tom, že vo vzťahu najznámejšej speváčky a jej mladého zajačika drží pevne opraty v rukách práve skúsenejšia a staršia polovička - Madonna. Výstredný párik je však tŕňom v oku Jesusovej matky, ktorá sa bojí o synovu slobodu.

Matka dvadsaťdvaročného brazílskeho modela, Cristiane Regina da Silva, nie je z novej milenky svojho synáčika ani trochu nadšená. Nielenže je od Madonny o celých 14 rokov mladšia, ale navyše tvrdí, že speváčka Jesusovi prísne obmedzuje voľnosť a neustále ho kontroluje.

Vďaka bývalej priateľke mladého modela vyplávala na povrch aj informácia o tom, že kráľovná popu je v rovnakom veku ako jeho stará mama. Jesusova matka vraj okrem iného verí, že Madonna (50) uniesla jej syna, odvliekla ho do svojho newyorského hniezda lásky a kontroluje každý jeho pohyb.

Za najpresvedčivejší dôkaz pani da Silva považuje tajnú esemesku od Jesusa, ktorý strávil vianočné obdobie na Maldivách s Madonnou. Jej ľudia mu údajne zhabali telefón, pričom jeho najbližším zaželali "Veselé Vianoce" a naznačili, že Jesus by na dovolenke nemal byť navštevovaný.

Isté podozrenie vyjadril aj majiteľ modelingovej agentúry Sergio Mattos, ktorý zastupoval Jesusa pri fotení jeho šťavnatých záberov s Madonnou pre magazín W. Po dokončení práce vraj dostal telefonát od speváčkiných ľudí, v ktorom žiadali rozviazanie Jesusovho kontraktu kvôli zaujímavejšej zmluve v New Yorku. Mattos v denníku The New York Post takisto nezabudol dodať, že nikdy nedostal zaplatené za dvojdňové fotenie a celá záležitosť sa mu zdala viac ako čudná.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu