Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Manažér žaluje Britney a jej rodinu: Bili ma a ponižovali!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalý manažér americkej speváčky Britney Spears žaluje popovú hviezdu a jej rodičov za urážku na cti a nezaplatenia dlžôb voči jeho osobe. Sam Lufti podal žalobu na okrsok Losangelského vyššieho súdu. Obžalovaní čelia okrem spomínaných údajných prečinov aj obvineniam z ohovárania, ublíženia na tele či emocionálneho vydierania.

Luftiho mal minulý rok v januári otec Jamie Spears udrieť do hrude, matka Lynne Spears vraj poškodila jeho reputáciu v memoároch Trough The Storm. Zatiaľ ešte nie je známe, aké vysoké odškodné bude manažér požadovať.

Speváčka vydala v decembri 2008 nový album s názvom Circus, o mesiac sa chystá na severoamerické turné, ktoré odštartuje v New Orleanse, a v júni by sa mala predstaviť v sérii na sériách koncertných vystúpení v londýnskej O2 Aréne. Losangelský súd začiatkom februára rozhodol predĺžení mandátu jej otca, ktorý má už rok na starosti správu speváčkinho majetku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu