Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mischa Barton dostala podmienečný trest

Mischa Barton Zobraziť galériu (14)
Mischa Barton

LOS ANGELES - Americká herečka Mischa Barton dostala vo štvrtok trojročný podmienečný trest. Okrem toho bude musieť povinne absolvovať trojmesačný protialkoholický program a zaplatiť pokutu vo výške 2 000 dolárov (asi 40 500 slovenských korún). Súd rozhodol o treste pre dvadsaťdvaročnú herečku za vedenie motorového vozidla pod vplyvom alkoholu.

Podľa informácií, sa súd rozhodol pre tento krok na základe dohody, podľa ktorej zamietli držbu marihuany a prečin vedenia motorového vozidla bez vodičského preukazu, keďže mladá herečka, pôvodom z Londýna, priznala vinu. "Obžalovaná si je plne vedomá vážnosti tejto situácie a berie za svoje činy plnú zodpovednosť. Ona i ja sme veľmi vďační súdu za pohotové rozhodnutie v tomto prípade," uviedol po vypočúvaní Anthony Salerno.

Herečka, ktorá sa preslávila v roli Marissa Cooper v seriáli O.C. California (2003), uviedla pre časopis People: "Neviem, čo by som o tom mala povedať. Nie som dokonalá a vynasnažím sa, aby sa nič podobné už nezopakovalo." Barton zadržala polícia na konci februára v západnom Hollywoode, pretože jej vozidlo prechádzalo cez dva jazdné pruhy a nesignalizovalo odbočenie. Polícia ju obvinila z prechovávania 28,5 gramu marihuany, vedenia motorového vozidla pod vplyvom alkoholu, dokonca bez vodičského preukazu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu