Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odhalený Tůma: Vyzliekol sa pred divákmi!

Filip Tůma počas predstavenia Zobraziť galériu (15)
Filip Tůma počas predstavenia

BRATISLAVA – Takto sme ho ešte nevideli! Herec a operný spevák Filip Tůma (30) sa na nedávnej premiére divadelnej hry Perfect days odhalil viac, ako by sme čakali. Pred divákmi zo seba strhol takmer všetko oblečenie!

Herec Filip Tůma sa veru nemá za čo hanbiť. Na vlastné oči sa o tom môžete presvedčiť v novom divadelnom predstavení, kde ako jediný z hercov pobehuje odhalený po javisku. 

Ak by ste si však mysleli, že ukázal všetko, mýlili by ste sa. Ponechal si totiž trenírky. Topky.sk u sympatického herca zisťovali, ako sa počas týchto odhaľujúcich scén cítil. 

„Hralo sa mi to ako oblečenému. Mám však dosť problém s odhalenými scénami. Toto je tak maximum, čo by som ukázal. Nešiel by som určite ďalej,“ prezradil Tůma, ktorý v predstavení stvárňuje milenca štyridsaťročnej vlasovej štylistky. Spolu s ním sa v Perfect days objavujú aj ďalšie známe herecké mená ako Anna Šišková či Eva Krížiková.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu