Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nebezpečné topánky: Kto si potrpí na extrémne vysoké podpätky?

Heidi má topánky ako správna domina. Zobraziť galériu (8)
Heidi má topánky ako správna domina. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To, že topánky majú byť pre nositeľa predovšetkým pohodlné, v Hollywoode dávno neplatí. Nosenie takýchto tenkých a závratne vysokých podpätkov už dokonca hraničí s vrcholovým cirkusantským číslom. Ktorá dáma riskovala vyvrtnutie členka priamo na červenom koberci?

Extravagantná remienková obuv v nedeľu vyrážala dych na nôžkach krásavice Heidi Klum. Úspešná modelka s nemeckými koreňmi sa v čiernych lesklých topánočkách hrdo predvádzala počas odovzdávania Zlatých Glóbusov, na ktorom sa zúčastnila aj so svojím čokoládovým manželom - britským spevákom Sealom.

Heidi v spomínaný večer dorazila v krátkej tmavej róbe so širokou sukňou, ktorej by sa potešila nejedná tehotná mamička s rastúcim bruškom. Šatám dominovala veľká červená ruža v oblasti pásu, ku ktorej si modelka rafinovane doladila rúž na perách.

Nebezpečné topánky: Kto si
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Hoci Heidi nepatrí zrovna medzi nízke ženy, jej výška 176 centimetrov by sa po boku takého chlapa, akým je Seal, mohla bez pomoci podpätkov úplne stratiť. Otázkou je, či snaha o vyrovnanie výškového rozdielu za každú cenu stojí za prípadný úraz a spoločenské faux-pas.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu