Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lindsay Lohan: Môj otec je nebezpečný, potrebuje lekára!

Michael Lohan a slávnejšia dcéra Lindsay Zobraziť galériu (14)
Michael Lohan a slávnejšia dcéra Lindsay (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úcta k rodičom už dávno nie je to čo bývala. Potvrdzuje to aj nedávne vyjadrenie americkej celebrity na účet svojho otca.

Podľa slov okolia nebol vzťah Lindsay (22) so svojim otcom vždy najružovejší. Kameň do stojatých vôd padol len pár dní dozadu, kedy sa Michael Douglas Lohan (48) rozhodol komentovať dcérinu partnerku. Hladiny sa síce rozvírili, no rozhodne nie spôsobom, akým sa utužuje rodinná nepohoda.

„Je to temná, odporná a nechutná reprezentácia ľudstva“, svojsky opisuje Michael dcérinu partnerku Samanthu Ronson (22).

Otcova tvrdá poznámka neostala dlho bez ohlasu. A rozhodne nie pozitívneho. „Môj otec evidentne potrebuje lekársky dohľad, ktorý by kontroloval jeho nálady. Je totiž troška mimo“, komentuje Lindsay a ďalej dodáva: „Je to až nebezpečné a strašidelné, ako mi to pripomína spôsob jeho správania ku mne a mojej mame v čase môjho detstva.“

To, že Michael Lohan nie je žiadne neviniatko, je jasné už celým Spojeným štátom. Bývalý herec strávil svojho času dva a pol roka v nápravnom zariadení kvôli násilnému správaniu. S Dinou Lohan (46) sa rozviedli minulý rok. Dôkazom ich manželstva zostali štyri spoločné deti, medzi nimi aj Lindsay.

Na záver sa od mladej Američanky o jej priateľke dozvedáme: „Samantha nie je zlá, veľmi mi na nej záleží a je to skvelé dievča. Miluje ma tak, ako ja milujem ju.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu