Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Deti prominentov: Tieto zažili svoje prvé Vianoce!

Zobraziť galériu (19)

BRATISLAVA – S materstvom sa na Slovensku v roku 2008 roztrhlo vrece! Medzi šťastných rodičov patria aj niektoré osobnosti slovenského šoubiznisu. Topky.sk vám prinášajú prehľad prominetných detí, ktoré zažili svoje prvé Vianoce.










Laura Rolins-Homolová (9 mesiacov)

Dcéra najpopulárnejšej popovej speváčky Dary Rolins (35), ktorá prežívala snáď najmedializovanejšie tehotenstvo. Diváci sledovali jej zväčšujúce sa bruško doslova v priamom prenose počas porotcovania v SuperStar. O jej výchovu sa delí s priateľom Matějom Homolom, s ktorým momentálne prežívajú partnerskú krízu.


Paulínka Horváthová (9 mesiacov)

Horváthovci - moderátorka Kveta (30) a jej manžel Július (36), sa po ôsmich rokoch manželstva dočkali prvého prírastku do rodiny. Narodila sa im vytúžená dcérka Paulínka.


David Vozbraňuk (9 mesiacov)

Martina Blechová (22) je prvou z 25 účastníčok markizáckej šou Nevesta pre milionára, ktorá sa vydala a porodila bábätko. Namiesto Honzíka Novotného (30) si ju pred oltár koncom minulého roka priviedol barman Vladimír Vozbraňuk (22). Ten je aj otcom ich prvorodeného synčeka Davidka, ktorý sa narodil koncom marca.


Ivanka Timková (8 mesiacov)

Manželka speváka No Name Igora Timka (30) Silvia (34), tento rok v apríli priviedla na svet ich druhého potomka. K synovi Jakubkovi, ktorý sa narodil v auguste 2006, tak pribudla sestrička Ivanka.


Daniel Dočekal (8 mesiacov)

Moderátorka Aneta Dočekalová porodila v apríli svoje prvorodené dieťa. Tehotenstvo prišlo v čase, keď plavovláska už strácala nádej, a dokonca uvažovala o umelom oplodnení. Momentálne svojho syna Daniela vychováva sama, keďže s manželom, českým podnikateľom Davidom, nežijú v jednej domácnosti.


Laryah Jakabovičová (8 mesiacov)

Jeden z najbohatších Slovákov má konečne dediča! Finančný žralok a spolumajiteľ J &T Ivan Jakabovič (34) sa v apríli stal po prvýkrát otcom. Jeho priateľka Ria mu porodila dcérku Laryah.


Marko Kramár (7 mesiacov)

Hercovi Marošovi Kramárovi (49) a jeho manželke advokátke Nataši Nikitinovej(35) sa v máji narodilo už v poradí tretie spoločné dieťa. Po Tamarke (7) a Timurovi (5) prišiel na svet syn Marko.


Bianca Majeská (6 mesiacov)

Moderátorka hlavného spravodajstva STV Jana Majeská (35) porodila svojmu manželovi v júni vytúžené bábätko! Sympatická brunetka naň čakala 13 rokov.


Lucian Bernát (6 mesiacov)

Finalistka druhej série VyVolených Barbora Fusková, známa ako Barbi, porodila v júni svojmu priateľovi podnikateľovi Ľubovi Bernátovi (30) prvé dieťatko- synčeka Luciana.


Patrik Labuda (5 mesiacov)

Herec Marián Labuda ml. (34) sa stal predposledný júlový deň opäť otcom. Manželka Andrea mu porodila druhé dieťa. Herec sa tak po synčekovi Riškovi (6) dočkal druhého syna, ktorému dali meno Patrik.


Vivien Pomajbo (4 mesiace)

Herec Roman Pomajbo patrí tiež medzi tých šťastných, ktorý na rok 2008 bude spomínať s láskou. Manželka Petra(39) mu totižto v auguste porodila prvorodenú dcérku Vivien.


Karolína Tkáčová (4 mesiace)

Finančný žralok a spolumajiteľ finančnej skupiny J&T Patrik Tkáč (34) sa koncom augusta stal po prvýkrát otcom. Jeho manželka Iveta (25) mu šesť mesiacov po honosnej svadbe porodila dcérku Karolínku, ktorá sa stala dedičkou veľkého imania.


Marek Sivák (3 mesiace)

Markizácky športový redaktor Martin Sivák (36) sa stal v polovici septembra novopečeným otcom. Jeho manželka Denisa mu takmer do roka a do dňa od svadby priviedla na svet chlapčeka. Dali mu meno Marek.


Karolína Tittelová (2 mesiace)

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Dušan Tittel (41) si Vianoce naplno vychutnal. A to vďaka narodeniu jeho prvého potomka. Priateľka Ivana mu porodila v októbri dcérku Karolínu.


Kristína Topoľská (2 mesiace)

V rodine herca Pavla Topoľského (47) tiež prežívali výnimočné Vianoce. Manželka Marika(27) mu pred necelými dvoma mesiacmi porodila dcérku Kristínku. Herec má už dve dcéry z predchádzajúcich vzťahov Luciu a Rebecu.


Nina Brnová (2 mesiace)

Redaktorka televízie Markíza Nora Brnová - Krchňáková porodila 31. októbra cisárskym rezom prvorodenú dcérku! S manželom, hudobníkom Borisom Brnom (33) sa tešia krásnej Ninke.


Daniel Michal Krajcer (2 mesiace)

Údajne stále ženatý jojkársky moderátor Daniel Krajcer (38) sa začiatkom októbra stal po druhýkrát otcom! Jeho priateľka Helena Hupková (34) mu porodila ich prvého spoločného potomka. Jojkársky moderátor má spolu s manželkou Michaelou dcéru Terezku a toto je jeho prvý mužský potomok, ktorému dali meno Daniel Michal.


Richard Rezeš (15 dní)

Eva Džodlová (24), manželovi Júliusovi Rezešovi porodila 15.decembra ich prvého spoločného syna, ktorému dali meno Richard. Rezeš sa tak stal štvornásobným otcom! Z prvého manželstva má totiž syna Alexandra a dcéru Editu, s druhou exmanželkou Lindou Rezešovou sa starajú o dcéru Viktóriu.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu