Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kate Moss: Ihneď po rozchode ďalší románik?

Kate Moss Zobraziť galériu (9)
Kate Moss

LONDÝN - Závistlivé reči o tom, že krásne ženy to majú v živote jednoduchšie, nemusia byť vždy pravdivé. Britskej supermodelke Kate Moss (34) sa totiž aj napriek jej anjelskej tvári a dokonalým krivkám šťastie v láske stále vyhýba. Hoci sa muži o jej priazeň neustále bijú, Kate kvôli nim čoraz častejšie roní krokodílie slzy. Kedy konečne vyrieši milostný trojuholník?

Kráľovná prehliadkových mól sa ešte stále spamätáva z rozchodu s gitaristom skupiny The Kills, Jamiem Hinceom (39). Ako to však majú celebrity vo zvyku, ide o naozaj veľmi svojský spôsob. Svoj smútok totiž zaháňa početnými telefonátmi. Jej novou bútľavou vŕbou nie je nikto iný ako modelkin niekdajší priateľ Pete Doherty, spevák skupiny Babyshambles.

Jamie vraj ukončil svoj vzťah s Kate kvôli jej sústavnému žúrovaniu. Urobil tak i napriek ich údajnej veľkej láske. K celej záležitosti sa vyjadrila ich spoločná priateľka: "Kate je zdrvená, pretože Jamieho skutočne miluje. Hovorili už dokonca aj o svadbe a deťoch. Ale Kate nie je pripravená zmeniť svoj životný štýl a pravdepodobne ani nikdy nebude."

Spomínaný rozchod však s nadšením privítal Pete, ktorý celú udalosť vníma ako skvelú príležitosť na opätovné získanie svojej niekdajšej lásky. Telefonátmi, ktorými Kate doslova bombarduje, sa ju zúfalo snaží presvedčiť o tom, že on je pre ňu ten pravý.

Rockový spevák si však na svoju vyvolenú bude musieť zrejme ešte počkať. Sám si totiž uvedomuje, že supermodelka je ešte stále rozrušená a na začiatok ďalšieho vzťahu asi zrovna nepomýšľa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu