Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kraus: „Zabrdol“ si do bývalého kamaráta Marcina!

Andy Kraus a Viki Ráková na autogramiáde knihy Panelák. Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus a Viki Ráková na autogramiáde knihy Panelák.

BRATISLAVA – Nedá si pokoj! Herec Andy Kraus (41) po dlhom čase opäť otvára tabuizovanú tému týkajúcu sa jeho stroskotaného kamarátstva so zabávačom Petrom Marcinom (42). A nielen to!

Andy Krasu sa rozhodol ako scenárista jojkárskeho Paneláku vydať o populárnom seriáli knihu. Tá sa prednedávnom dostala na pulty kníhkupectiev a už má úspešne za sebou aj autogramiádu. Autor vo svojom diele zachytáva okrem iného aj zážitky, ktoré sa odohrávali v zákulisí počas výroby.

„Idea na napísanie knihy prišla niekedy v lete,“ približuje vznik nápadu Kraus. Ako ďalej prezradil, kniha nie je prepis scenárov ani dejových línií. „Je to také nazretie do zákulisia. Obsahuje pikošky o tom, ako seriál vznikal, ako sme sa učili na vlastných chybách a ako sa podaktoré postavy zmenili oproti tomu, aký bol pôvodný zámer,“ dozvedáme sa od Krausa.

Téma Paneláku však nie je jediná, ktorú sa rozhodol herec zvečniť na papier. Nevyhol sa totiž ani citlivej téme ukončenia seriálu Susedia, či svojho odchodu z Markízy do televízie Joj. Dokonca neobišiel ani „kauzu“ týkajúcu sa jeho naštrbených vzťahov s Petrom Marcinom – mužom, s ktorým dlhé roky tvoril zabávačský tandem. „Samozrejme, nevynechal som ani to. Čitateľ si môže urobiť vlastný obraz,“ priblížil pre topky.sk Kraus.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu