Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zlé správy pre Žitného: Vedľa Ďurianovej si už nesadne!

Marianna Ďurianová a Rasťo Žitný
Marianna Ďurianová a Rasťo Žitný

Bratislava – V Markíze s ním už nerátajú! Všetko nasvedčuje tomu, že aj keby sa Rasťo Žitný (31) zotavil z následkov autonehody a chcel by sa vrátiť na obrazovky televízie, má smolu. Jeho kolegyňa a blízka priateľka Marianna Ďurianová sa bude musieť pomaly pripravovať na to, že on sa po jej boku už neobjaví.

Podľa našich informácií sú najhlavnejšími dôvodmi okolnosti a následky autonehody, ktorá sa stala pred dvomi týždňami pri Rohožníku pri Malackách. Rasťo Žitný tam vpálil vo vysokej rýchlosti do dvoch cyklistov. Päťročného Tomáška Ž. zabil a jeho otca Milana zranil. A práve kvôli tomuto by nebolo pre imidž televízie vhodné, aby sa v jej spravodajskej relácii prihováral k divákom moderátor, ktorý má toto všetko na svedomí.

Obzvlášť, keby sa aj na základe policajného vyšetrovania naozaj potvrdilo, že išiel rýchlosťou šplhajúcou sa k závratným 180 km/h, a že telefonoval počas jazdy. Bleskovky.sk sa preto narovinu v televízii spýtali, či už s Rasťom Žitným nerátajú. „Je predčasné o tom hovoriť. Touto otázkou sa budeme zaoberať po zlepšení jeho zdravotného stavu a po ukončení vyšetrovania autonehody,“ nevylúčila naše tvrdenia hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Vedeniu v Záhorskej Bystrici uľahčuje rozhodovanie o tom, či bude alebo nebude Žitný naďalej pôsobiť v televízii aj fakt, že moderátor nie je interným zamestnancom. S Markízou mal totiž iba externú spoluprácu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu