Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Miss Sláviková v priesvitnom: Hanbila sa vyzliecť... Zachraňovala ju podprsenka!

Ivica Sláviková Zobraziť galériu (7)
Ivica Sláviková

BRATISLAVA – Módna šou, ktorá predstavila trendy na novú plesovú sezónu, priniesla aj odvážne priehľadné modely. Jeden sa ušiel aj Miss Slovensko 2005 Ivici Slávikovej (24). Tá však odmietla ukázať na móle svoje nahé prednosti!

Nemala odvahu! Po Denise Dvončovej mohla svoje prsia v odvážnom modeli odhaliť ďalšia slovenská modelka. Ivica Sláviková však na to nemala guráž. „Hanbila som sa," priznáva tmavovaláska. No nemala na výber. Ako topky.sk zistili, Ivica zmeškala skúšanie modelov, a tak jej boli priesvitné šaty pridelené. „Nechcela som ich, no inak sa nedalo,“ povedala nám Ivica.

Ostýchavá modelka nakoniec situáciu vyriešila tak, že svoje prednosti zahalila do podprsenky. Bohužiaľ, tá sa k modelu absolútne nehodila. Možno by sa dokonca dalo povedať, že ho úplne pokazila. Organizátori však nemali na výber. „Odmietla som ich mať „na holo“, prezradila k šatám Ivica.

Viac odvážnych modelov nájdete v našej GALÉRII.


Podobné šaty

Miss Sláviková v priesvitnom:
Zobraziť galériu (7)
predviedla iná modelka bez podprsenky
.


 

 

 











 

 

 









Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu