Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Korenistá Mel B: Ukáže sa v peepshow hore bez?

Mel B Zobraziť galériu (6)
Mel B (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS – Speváčka z dievčenskej skupiny Spice Girls sa pripravuje na účinkovanie v novej muzikálnej show v Las Vegas. Z jej slov sa dozvedáme o šteklivých scénach, v ktorých získala jednu z popredných úloh.

"Celé to bude o dievčati, ktoré vezmem na zaujímavú cestu. A vyjadríme to, samozrejme, tancom, spevom a hudbou," prezrádca speváčka známa aj ako Scary Spice hlavnú zápletku príbehu, v ktorom účinkuje i herečka Kelly Monaco. "Ona je tým dievčaťom, ktoré vtiahnem na palubu svojej spleti dobrodružstiev," dopĺňa Melanie.

Dozvedeli sme sa, že okolo hlavných postáv by sa mali zvodne vlniť dievčatá hore bez. Či sa k takémuto činu odhodlá aj prírodou obdarená Mel (33), zatiaľ známe nie je. Úspech by sa však určite dostavil okamžite.

Pre vzbudenie väčšej pozornosti navnaďuje speváčka budúcich divákov: „Je to veľmi sexi a pikantné.“

Vysoké nároky sa okrem spevu kladú na speváčkino tanečné a herecké nadanie. Skúšky tohto erotického vystúpenia začínajú budúci rok vo februári. Ona sama sa vraj na celé predstavenie veľmi teší, pretože v nej vždy driemalo niečo mierne nemravné.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu