Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Akordeonista Michal z Talentu: Toto je jeho láska!

Michal Červienka s priateľkou Zuzanou. Zobraziť galériu (4)
Michal Červienka s priateľkou Zuzanou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Nemiluje iba hudbu! Piaty finalista markizáckej šou Slovensko má talent Michal Červienka (25) predstavil svoju priateľku Zuzanu (19).

Ak by ste si mysleli, že má pred očami iba noty, mýlili by ste sa. Talentovaný Michal Červienka z Heľpy sa stíha popri hre na akordeón venovať aj priateľke Zuzke. A dokonca našiel spôsob, ako skĺbiť hudbu a vzťah. Topky.sk totiž zistili, že jeho láska je opernou speváčkou. „Sme spolu dva a pol roka. Výborne sa dopĺňame a máme aj spoločné vystúpenia,“ prezradil nám Michal.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, párik dala dohromady náhoda. „Ona študuje na konzervatóriu v Banskej Bystrici. Ja tam mám prepožičanú jednu miestnosť, kde cvičím. Stretli sme sa na chodbe a ona sa mi zapáčila,“ priblížil nám začiatok lásky.

Podľa jeho slov má aj Zuzana obrovskú dávku talentu. „Spieva veľmi citlivo a nádherne,“ chváli svoju polovičku. Dôvod, prečo sa neprihlásila do markizáckej šou, je jednoduchý. „Je typ človeka, ktorý sa nerád medializuje,“ vysvetlil akordeónista.

Nechajme sa teda prekvapiť, či ich láska vydrží nápor záujmu verejnosti o ich osoby. V mnohých prípadoch sa totiž stalo, že sa účastníkom televíznych šou rozpadli vzťahy práve po účinkovaní v reláciách tohto typu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu