Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

David Beckham a filmová kariéra? Vylúčené!

David Beckham Zobraziť galériu (7)
David Beckham

LOS ANGELES - Britská futbalová hviezda momentálne žije v Beverly Hills a filmy doma pozerá najčastejšie s Tomom Cruisom a Katie Holmes. Aj napriek tomu však tvrdohlavo prisahá, že na strieborné plátno ho k nim nikto nedostane! Tréning v podobe komerčných reklám nie je dostačujúci alebo David len dvíha svoju cenu?

Úspešný futbalista sa objavil na obálke decembrového vydania britského magazínu GQ, ktorý oslavuje už dvadsiate narodeniny. Okrem neoholenej tváre a drsného pohľadu David v sexy klobúku ponúkol čitateľom aj exkluzívny rozhovor.

V spomínanom interview Beckham dôrazne zamietol akékoľvek herecké ambície, s ktorými ho médiá vraj neustále spájajú. Na otázku, či plánuje rozvíjať hereckú kariéru, odpovedal veľmi jednoznačne: "Čo za hereckú kariéru? Žiadnu nemám. Nikdy nehovorím nikdy, okrem tohto prípadu. A tak to aj zostane."

Losangelský futbalový tím Galaxy, v drese ktorého David momentálne hráva, sa nedostal do play-off, kvôli čomu si až do marca poriadne nezahrá. Počas tohto núteného oddychu bude mať otec troch detí možnosť vyskúšať talianske trávniky. Hoci plánuje nejaký čas hosťovať v AC Miláne, trvá na tom, že Amerika je stále jeho domovom: "Momentálne sme tu šťastní, a to je najdôležitejšie. Keď je vaša rodina šťastná, o nič viac žiadať nemusíte."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu