Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tajomstvo Eminemovho úspechu: Hodiny presedené na záchode!

Eminem Zobraziť galériu (3)
Eminem (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo by to bolo za umelca, keby jeho tvorba nevznikala na výnimočnom mieste? Hip-hopová hviezda Eminem sa nechal počuť, že svoju inšpiráciu zbiera tam, kde i najväčší páni chodia pešo!

Hoci chlapom prischla uštipačná "lichôtka" o tom, že nedokážu vykonávať viac činností súčasne, o blonďavom spevákovi toto tvrdenie rozhodne neplatí. Svojim fanúšikom totiž prezradil, že múzou mu je záchod a popri vykonávaní biologických potrieb stíha slušne zarábať písaním textov.

Kontroverzný rapper, vlastným menom Marshall Mathers, si svoje inšpiračné miesto nevie vynachváliť. Sediaca poloha na porcelánovej mise v kúpeľni so sebou vraj prináša množstvo skvelých myšlienok a kvalitného materiálu. Možno by sa oplatilo zistiť, čo mal pod pojmom "materiál" zrovna na mysli.

V každom prípade, na toalete údajne vznikajú poriadne skvosty, medzi ktoré patrí aj Eminemova prezývka Slim Shady - Štíhly tienistý. Samotný autor neváhal vysvetliť jeho originálnosť: "Toto pomenovanie mi jednoducho strelilo do hlavy. Bol som dosť chudý a myslel som na to, že by ten názov mal vyjadrovať niečo tenké. Vzápätí mi prebleslo mysľou asi dvadsať vecí, s ktorými som to zrýmoval."

Záujemcovia o plody "záchodovej práce" by sa mali poobzerať po čerstvom kúsku z Eminemovej dielne. Len včera totiž vyšli jeho memoáre s názvom The Way I Am, v ktorých okrem iného odhaľuje takzvaný zlomový bod. Údajne ide o okamih, v ktorom sa rozhodol obrátiť svoj život o 180 stupňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu