Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľkosť pŕs Keiry Knightley nestačí, chceli jej ich zväčšiť!

Keira Knightley Zobraziť galériu (10)
Keira Knightley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská herečka Keira Knightley (23) to so svojou vychudnutou postavou nemá jednoduché. Jej plochá hruď už totiž nevonia vedeniu štúdia, v ktorom hrdinka Pirátov z Karibiku natáčala svoj nový film. Bez mihnutia oka jej navrhli digitálnu úpravu poprsia.

Napriek tomu, že Keira si je vedomá, že jej prsia pravdepodobne nikdy nenadobudnú bujné tvary, o spomínanom návrhu ani neuvažovala. Vylepšenie svojho plochého hrudníka na propagačných materiáloch k najnovšiemu filmu kategoricky odmietla a grafikom prísne zakázala pohrať sa s jej nedostatočne vyvinutou partiou.

Snáď najzarážajúcejšie na celej situácii zostáva Knightleyovej odôvodnenie tohto nekompromisného rozhodnutia. Hviezda strieborného plátna totiž zaryto verejnosť presviedča o tom, že na svoj chudobný dekolt je v podstate veľmi hrdá.

Aby Keira svojich fanúšikov a všetky anorektičky sveta aspoň trošku zmiatla, vyrukovala s vyhlásením, že spomínaný incident sa nikdy neodohral. Trvá totiž na tom, že šíriace sa správy sú jednoducho falošné a následne ich označila za klebety. Záležitosť okolo útlej hrude uzavrela slovami: "Nepamätám sa, že by mi ktokoľvek navrhol úpravu mojich pŕs. Som rada, že sa to nestalo."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu