Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Kráľovnou leta je Lenka Sýkorová!

Súťaž Dievča leta vyhrala Lenka Sýkorová! Zobraziť galériu (22)
Súťaž Dievča leta vyhrala Lenka Sýkorová!

BRATISLAVA – Viac ako dvojmesačné hľadanie najkrajšej baby tohto leta sa končí! Finálový večer v obchodnom centre Polus v Bratislave mal vzrušujúcu atmosféru.

Množstvo divákov povzbudzovalo nádherné slečny, ktoré sa na móle predviedli v niekoľkých disciplínach. Najúspešnejšou bola jednoznačne promenáda v plavkách. Napätie s blížiacim sa vyhlásením výsledkov stále stúpalo. Na konci boli najšťastnejšie tri dievčatá – víťazka Lenka Sýkorová, prvá vicemiss Alžbeta Halászová a druhá vicemiss Dominika Bohušová.

Tak ako aj minulý rok ani tentoraz to nemala odborná porota ľahké. Rozhodnúť o tej najpôvabnejšej prišli odborníci na ženskú krásu, ako napríklad Dano Krajcer, Marek Uram, Ivo Ladižinský, Ľubo Sarnovský či Vilo Rozboril, ktorý porote šéfoval. Dievčatá svoju krásu predviedli v troch disciplínach. V prvom kole sa kočky predstavili, druhou súťažnou disciplínou bola módna prehliadka, kde predviedli zaujímavé modely. Celá súťaž vyvrcholila dlho očakávanou promenádou v plavkách.

Okrem finalistiek náladu vylepšovalo hudobné vystúpenie finalistov SuperStar Martiny Šindlerovej a Ivana Štroffeka. No ako sa skončil finálový večer? Po dlhom radení vyriekla porota jasný verdikt! Na treťom mieste skončila Dominika Bohušová, o miesto úspešnejšia bola Alžbeta Halászová a Dievčaťom leta 2006 sa stala Lenka Sýkorová. Okrem titulu si víťazka odniesla poukážku na exkluzívny zájazd do Egypta pre dvoch za 50 000 korún.

Druhá a tretia získali víkendový pobyt v Tatrách v hodnote 10-tisíc korún. Ani ostatné finalistky neobišli naprázdno. Okrem prekrásnych kytíc dostali kozmetické balíčky. Obľúbená súťaž denníka Nový Čas sa skončila. Ak ste sa nestihli prihlásiť, alebo z dôvodu veľkého záujmu neboli vaše fotografie zverejnené, šancu zapojiť sa budete mať aj na budúci rok.
Víťazka Lenka bola dojatá a výhru nečakala!

Devätnásťročná Lenka Sýkorová z Bratislavy je čerstvou študentkou City Univerzity v Bratislave. S predvádzaním má už, ako uviedla, svoje skúsenosti. „Už dva roky pracujem pre modelingovú agentúru. No trému mám pri každej prehliadke, nevynímajúc dnešnú súťaž,“ prezrádza. I napriek tomu Lenka pôsobila na móle suverénne. Víťazstvo nečakala a po vyhlásení výsledkov skrývajúce dojatie prezradili jej slzy. Prihlášku do súťaže jej poslal priateľ. S kým však pôjde na dovolenku? „Do Egypta pôjdem s maminou, pretože ona ešte k moru lietadlom neletela. Chcem jej spraviť radosť,“ dodalo Dievča leta 2006.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu