Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney je opäť sexi - zhadzuje oblečenie!

Britney Spears Zobraziť galériu (15)
Britney Spears (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - V novom klipe je hudobnej hviezde poriadne horúco. Svojimi scénkami však dokáže rozpáliť aj divákov za obrazovkami. Koľko zo seba tentoraz ukázala? Pozrite si v priloženom videoklipe.

Britney Spears (26) sa rozhodla vo svojej novej pesničke všetkých presvedčiť, že časy jej zlej postavy sú už dávno zažehnané. Kypré stehná a celulitídu na zadku nahradila ligotavá pokožka a dokonale vyzerajúce krivky.

Presne tak, blonďavá speváčka je znova vo svojom živle. Dokonca ešte divokejšia ako kedysi. V novom klipe Womanizer sa chopila úlohy dominy prenasledujúcej jedného úbohého nešťastlivca. Kto by tomu dobre vyzerajúcemu chudákovi mohol závidieť, však páni?

Už takto divoké scénky sú chvíľami prestrihnuté tým najpikantnejším, čo video ponúka. Nejedná sa samozrejme o nič iné, ako o záber na rozpálenú sexi zvodkyňu v horúcej saune.

Nový album s názvom Circus vyjde až druhého decembra, teda presne v čase, keď bude mať speváčka 27 rokov. Na ďalšie zaujímavé čísla sa ale môžeme tešiť už teraz.







Britney Spears - Womanizer


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu