Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kuchárka Britney: Seká dobrotu a strúha pokoru!

Britney Spears Zobraziť galériu (13)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čo je to za hviezdu, ak o nej ešte nenatočili dokumentárny film? Popová princezná Britney Spears (26) túto "chybu" už stihla napraviť. Fanúšikom sľubuje obnaženie duše a množstvo vysvetlení!

Zdá sa, že blonďavá speváčka je pre svoj úspešný návrat na hudobnú scénu ochotná urobiť naozaj čokoľvek. Najbližšie sa totiž chystá kajúcne prihovoriť svojim prívržencom z hudobnej stanice MTV, a to dva dni pred vydaním jej ospevovaného albumu Circus. Že ide o náhodu, si môžu myslieť skutočne len naivky.

Vo videoklipe k 90-minútovému dokumentu Britney vyjadruje zdesenie nad svojím nestálym správaním, ktoré bolo za posledné roky naozaj ťažko predvídateľné. V dojímavom rozprávaní popisuje i skľučujúcu samotu, ktorú donedávna prežívala. Pri jej prejave ľútosti nad búrlivým vyčíňaním vám pri nedostatočnej opatrnosti zaručene vypadne slza z oka.

Spearsová nič neriskovala a na vytvorenie pochybností o jej úprimnosti vám jednoducho nedá šancu. Vo svojom srdcervúcom prejave sa totiž nevyhýba ani takým chúlostivým témam, ako je rozvod s Kevinom Federlinom či nútená liečba na psychiatrickom oddelení. Čerešničkou na torte sa stalo jej nervové zrútenie začiatkom tohto roka, ktoré vyprovokovala strata poručníckych práv na jej dvoch synov.

Britney svojich priaznivcov poteší i početnými perlami typu "Čo som si myslela dopekla?!" či dokonca "Som inteligentný človek." 30. novembra si preto nezabudnite naladiť MTV a rozhodne neprepínajte!






Ukážka z dokumentu For The Record


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu