Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Spev Britney Spears je len príšerné škriekanie!

Britney Spears Zobraziť galériu (11)
Britney Spears

LOS ANGELES - Nie všetky hviezdy hudobného neba, ktoré sa živia spevom, naozaj disponujú zlatom v hrdle. Pravda o skutočnom speváckom "talente" bola konečne odhalená i v prípade takej popovej megahviezdy, akou je samotná Britney Spears. Zvuk vychádzajúci z jej hlasiviek počas živých vystúpení doslova trhá ušné bubienky!

O celý škandál sa postaral šikovný technik, ktorý zo záznamu speváčkinho živého koncertu dokázal izolovať jej originálny spevácky prejav. Zvuk zachytený na videu pochádza z malého mikrofónu, ktorý Britney nosí na komunikáciu s publikom.

Pozornému oku určite neujde, že pohyby pier populárnej speváčky a zvuková nahrávka spolu nekorešpondujú. Technik túto skutočnosť vysvetľuje tým, že nahrávanie zvuku prebieha vo zvukovom pulte a nie prostredníctvom mikrofónu kamery.

Spearsovej hrôzostrašný výkon na pódiu spočíva predovšetkým v dychčaní, ktorým sa zúfalo snaží lapiť do pľúc aspoň zopár molekúl kyslíka. Kvílenie pripomínajúce mačku natiahnutú na škripec namiesto čistých "výšok" celkovému dojmu takisto nepomáha.

Ktovie, čo sa odohráva za dverami nahrávacieho štúdia, kedy je Britney odbremenená od predvádzania tanečných choreografií. Prvý singel s názvom Womanizer, ktorý pochádza z jej čerstvého albumu, bol totiž stiahnutý. Žeby už aj producentom dochádzalo, že popová princezná jednoducho nevie spievať?






Skutočný hlas Britney počas koncertov


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu