Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otvorená spoveď superstáristu Šimka: Dostal som kopačky!

Robo Šimko s expriateľkou Júliou ŠImonovičovou. Zobraziť galériu (4)
Robo Šimko s expriateľkou Júliou ŠImonovičovou.

BRATISLAVA – Opäť sám! To, čo sa v kuloároch o rozpade vzťahu Roba Šimka (19) doteraz iba šuškalo, priznal exkluzívne pre topky.sk aj samotný spevák. Čo sa medzi ním a Júliou Šimonovičovou (20) stalo?

Topky.sk vás ako prvé informovali o tom, že vo vzťahu Roba Šimka a jeho priateľky Júlie Šimonovičovej nie je všetko v poriadku. Spevák sa donedávna nikdy netajil tým, že je zaľúbený, a že priateľku poslúcha aj napriek svojmu častému žúrovaniu.

Teraz je však všetko inak. Mladý rocker nám v otvorenom rozhovore potvrdil, že to, čo sa v kuloároch o stroskotaní vzťahu šepkalo, je pravda. „Skončila to ona asi pred troma týždňami. Oznámila mi to tesne pred skúškou s kapelou. Odvtedy sme si nevolali a nie sme v kontakte. Nevidím ani dôvod. Život ide ďalej,“ smutne rozpráva o ukončení vzťahu Robo z Rožňavy, ktorý sa od svojej bývalej polovičky ani nedozvedel, prečo sa rozišli.

„Niesol som to veľmi ťažko. V prvom momente som si myslel, že sa z toho tak skoro nespamätám. Pomohli mi však chalani z kapely a behom pár dní už bolo všetko oveľa lepšie. V živote im to nezabudnem. Oni sú teraz moja láska až na veky,“ netajil svoju vďaku Šimko. Dokonca povedal aj to, že by bol za nich ochotný položiť aj život. Tomu sa hovorí skutočné kamarátstvo.

Kvôli nedávnemu sklamaniu z nešťastnej lásky sa v blízkej budúcnosti zadať neplánuje. „Nie, nechám to voľne plynúť. Možno niekto príde neskôr. V súčasnosti to neriešim. Chcem sa venovať najmä hudbe,“ vysvetľuje.

Dôkazom vážnosti jeho slov je aj fakt, že sa zahĺbil ešte viac do tvorby nového debutového albumu. „Koncom jesene by mal vyjsť. Už máme aj názov. Bude sa volať Kocky sú hodené,“ prezradil spevák.

Dôvod, prečo sa s kapelou rozhodli pre takýto názov, vysvetlil slovami: „Je to náš debutový album. A teda aj náš odrazový mostík.“ Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 pesničiek a jednu bonusovú. Na novom CD je jediný duet - so superstáristkou Natáliou Hatalovou, ktorý si sľúbili ešte počas speváckej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu