Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nový účes Victorie Beckham - hit alebo prešľap?

Victoria Beckham Zobraziť galériu (6)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Victoria Beckham nie je v prípade zmien účesov žiadnym nováčikom. Či už z vrtochu alebo módneho diktátu, farbu a štýl svojich vlasov mení pomerne často. Nezašla však svojim najnovším zostrihom priďaleko?

Victoria odhalila svoj chlapčenský strih na Týždni módy v New Yorku, kde počas prehliadky dielne Marca Jacobsa sedela vedľa Jennifer Lopez. Miestenka v prvom rade a žiara reflektorov boli zárukou toho, že Victoriin účes naozaj nikto neprehliadol.

Rovnako Jennifer si nový výtvor na Victoriinej hlave nemohla nevšimnúť. Účesu venovala letmý pohľad, v ktorom by ste len ťažko hľadali nadšenie.

Nie je to prvýkrát, čo Victoria spôsobila rozruch vo svete módy. Minulý rok, keď sa angažovala ako modelka práve pre Jacobsa, bola zobrazená s prapodivnou pokrývkou hlavy. Pózovala totiž v obrovskej taške od tohto presláveného návrhára.

Takýto drastický zostrih je vôbec najkratším, k akému sa Victoria za posledné roky odhodlala. Zdá sa, že aj farba jej vlasov je momentálne tmavšia ako zvyčajne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu