Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rezešová: Boris, nič si pre ňu neznamenal!

Boris Kollár, Linda Rezešová
Boris Kollár, Linda Rezešová

BRATISLAVA – Bola to veľká láska? Omyl! Linda Rezešová (30) prežila s boháčom Borisom Kollárom (42) niekoľko horúcich mesiacov. Dokonca sa za neho vydala v Las Vegas. Paradoxne ho však medzi svoje veľké lásky neráta.

Vzťah Rezešová - Kollár zamotal hlavu nielen im dvom, ale aj všetkým v ich okolí. Zdá sa však, že Linda sa z neho veľmi rýchlo vyliečila. Keď sa totiž začne téma týkajúca sa jej vážnych vzťahov, boháča by ste medzi nimi hľadali márne.

„Mala som dva vážne, také životné vzťahy. Jeden bol s mojim exmanželom Júliusom. Ešte predtým som však mala partnera, s ktorým sme tvorili pár tri a pol roka,“ uviedla Linda, pričom si na svoju poslednú lásku ani len nespomenula. „Vždy som mávala dlhodobé vzťahy,“ dodala.

S Borisom jej to síce vydržalo len približne pol roka, ale všetci ich blízki si mysleli, že je to viac ako vážne. Veď dvojica sa dokonca tajne zosobášila v Las Vegas, z čoho mali neskôr poriadne problémy kvôli obvineniam z bigamie. Linda bola totiž v tom čase ešte stále právoplatne vydatá za dnes už exmanžela Júliusa Rezeša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu