Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontrafakt na turné: Ubytovaní v luxuse!

Patrik
Patrik "Rytmus" Vrbovský

BRATISLAVA - Poriadne si ho užijú! Najznámejšia hiphopová kapela na Slovensku Kontrafakt už čoskoro vyráža na svoje dlho očakávané turné! A objavia sa na ňom aj exkluzívni hostia.

Hiphopová skupina Kontrafakt, známa najmä svojimi odvážnymi textami piesní, štartuje svoje dlho očakávané turné už o pár dní. Presne 9.10. v Prešove. Okrem toho navštívia aj ďalších 6 miest: Košice, Šalu, Žilinu, Trenčín, Nitru a Bratislavu.

Topky.sk zistili, že Rytmus a ďalší účinkujúci budú ubytovaní v luxusných štvorhviezdičkových hoteloch, kde vyjde jedna izba aj 10 tisíc korún na noc (331,93 €).

Fanúšikovia sa počas koncertu môžu tešiť na najsilnejší zvuk, svetelné efekty, laserovú šou, videoprojekciu, sprievodnú živú kapelu ako aj na špeciálnych hostí. Súčasťou tour budú aj špičkoví hudobníci ako Martin Valihora, Mark Kelly, Tomáš Gajlik spolu s ďalšími významnými americkými muzikantmi. Špeciálnymi hosťami koncertu budú Tina a nový talent - RnB spevák Nikolas.

Rytmus na margo svojho turné povedal: „Toto turné je pre ľudí, ktorí majú na internete nejaký nick, žijú si svoj falošný svet na zoznamovacích portáloch. Všetkým im takýto život závidím, a preto idem otvárať obchod Kaporal5. P.S.: všetci sú vítaní, aj tí čo žijú reálny svet,“ Rytmus s touto francúzskou značkou, ktorá sponzoruje celé turné, otvára prvý októbrový týždeň v bratislavskom Poluse svoj nový obchod.  

 

9.10. PREŠOV ( Véčko Klub )

10.10. KOŠICE ( JUMBO Centrum )

11.10. ŠALA ( Metro Klub )

15.10. ŽILINA ( VAV Klub )

16.10. TRENČÍN ( PIANO klub )

17.10. NITRA ( PKO hala )

7.11. BRATISLAVA ( DOPLER Hala )



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu