Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Cypress Hill a Kontrafakt

Cypress Hill Zobraziť galériu (2)
Cypress Hill

Záver druhého a finálneho večera Hodokvasu patril hip-hopu.

Áno, nie len paknáči, metalisti a tanečne založení jedinci majú svoje miesto na Hodokvase. Na hlavnom pódiu sa ukázala domovská (piešťanská) skupina Kontrafakt a Cypress Hill. Kontrafakt mal príležitosť ukázať sa roztúženému, hroziacemu davu v inom svetle, lebo hrali live....v kontexte rapovej hudby málokedy využívané slovo, značiace, že zvuky, ktoré sa nám dostanú do uší pochádzajú z naozajstných hudobných nástrojov.

Tie dodali známi slovenskí hudobníci, Martin Valihora a Oskar Rózsa. Čudujte sa alebo nie, výkvet tuzemského komerčného aj alternatívneho inštrumentalizmu spojil sily s hip-hopovou špičkou ľadovca. Predstavenie bolo nástrojmi ozvláštnené, nie však prevratne odlišné od bežných vystúpení Kontrafaktu.

Páni raperi predostreli v kvalitnom rytme lačnému publiku, že majú v pi.. svet, v pi.. všemožných ľudí a tam isto aj všetky ich matky, ktoré im môžu prípadne vyfajčiť ko....

Také opakovanie anatómie pre pokročilých, lebo slovná zásoba týchto umelcov nemá hraníc. Pol koncertného areálu s rapermi prudko súhlasilo a texty, skrývajúce hlboké pravdy o živote mimo zákonov spoločnosti a v svete, kde zlaté reťaze majú slovo a polonahé ženy sa vrhajú k nohám hip-hopových modiel, si pospevovali spolu s nimi.


Cypress Hill


Foto a Video: www.metoo.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu