Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kramár zainvestuje do šperkov vyše sto tisíc!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Pred mesiacom sme prichytili Maroša Kramára (49) v luxusnej predajni šperkov, kde vyberal diamanty. Vypátrali sme, že set pre manželku Natašu Nikitinovú (40) ho vyjde pekne draho!

Od narodenia Marka Kramára uplynie v piatok už štvrtý mesiac. Nataša Nikitinová však od manžela Maroša Kramára zatiaľ darček za pôrod syna nedostala. „O manželovi je známe, že je pracovne vyťažený, takže sme sa ani nestihli rozprávať o tom, či by som nejaký darček chcela. Chvíľu mu potom ešte trvalo, kým sa rozhodol, s kým bude o tom komunikovať a neskôr oslovil známeho z klenotníckej firmy,“ povedala topkám Nataša.

Výber šperkov však nenechala len na manžela. Ako dospelá žena už totiž nie je tak zaťažená na prekvapenia a má aj iný dôvod. „Povedali sme si, že radšej, ako by som mala byť tíško nespokojná s manželovým výberom, to budeme riešiť spolu,“ prezradila nám. Dozvedeli sme sa, že Kramárovci si nechávajú posielať šperky až z Prahy a dbajú aj na symboliku.

„Zaujali ma šperky s takými tromi prútikmi, čo by symbolizovalo tri deti,“ prezradila mama Tamarky, Timura a Marka. Definitívne sa však ešte nerozhodla. Dlhý výber bude nakoniec ukončený poriadne mastnou sumou z vrecka Maroša Kramára. „Taký set stojí aj vyše sto tisíc,“ dozvedeli sme sa v klenotníctve.

Topky.sk boli pri tom, keď si Nataša skúšala briliantové náušnice – fotografie nájdete v GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu