Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Michaela Čobejová: Moje tehotenstvo dcéru rozčuľuje

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (3)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Herečka Michaela Čobejová (38) konečne prelomila bariéru mlčania o téme jej druhého stavu! Pre topky.sk prezradila, ako sa cíti, o akých menách uvažuje a čo hovorí jej dcéra Ivana (16) na to, že bude mať súrodenca.

Už to budú tri mesiace, čo v herečke Michaele Čobejovej rastie nový život. Zrejme pre riziká spojené s tehotenstvom po tridsiatke herečka najprv svoje tehotenstvo verejne nepriznávala. Aj nám zo začiatku odpovedala na otázky veľmi stručne.

„Cítim sa dobre, som v pohode,“ vyjadrovala sa ešte prednedávnom. Najnovšie sme sa však o jej tehotenstve dozvedeli viac! „Nemám žiadne tehotenské príznaky. Ani neviem, že som tehotná, keby som nepribrala,“ prezradila Michaela.

Zatiaľ však na ňu „skočili“ len dve kilá, takže bruško ešte ani nevidieť. Zrejme preto si ani jej dcéra Ivana ešte príliš neuvedomuje, že bude mať súrodenca. „Je to pre ňu ešte také abstraktné. Absolútne o tom nehovorí a rozčuľuje ju, že sa na to každý pýta,“ povedala nám trošku s obavami Čobejová. Všetko sa však zrejme zmení, keď začiatkom apríla Ivana prvý krát uvidí svojho bračeka či sestričku.

Michaela zatiaľ nevie, či bude mať chlapčeka alebo dievčatko. Preto ešte ani nevymýšľa konkrétne mená. „O mene budem viac uvažovať neskôr. Ale páčia sa mi také obyčajné, ako napríklad Katarína. Dcéra ma ruské meno, tak možno pôjdeme zas tým smerom a bude to napríklad Tatiana alebo Oleg,“ dozvedeli sme sa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu