Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Belohorcová: Milencovi Hájkovi bude neverná!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová

PRAHA – Vo vzťahu Zuzany Belohorcovej (32) a jej partnera Vlastimila Hájka (32) sa to pekne zamotá. Sexi blondínka ho podľa najnovších informácií podvedie.

Naštastie pre zamilovaný párik sa tak však nestane v skutočnosti, ale iba v seriáli českej televízie Prima s názvom Ošklivka Katka, kde Belohorcová účinkuje. Najnovšie k nej pribudne aj priateľ - podnikateľ Vlastimil Hájek. Dvojica by si aj v seriáli mala zahrať partnerov. „Nie je to ešte bližšie dohodnuté, preto to zatiaľ nebudem komentovať,“ povedala nám Zuzana. Podľa PR manažérky seriálu Ireny Maňákovej sa všetky nové fakty o seriáli dozvieme budúci týždeň.

Von sa však už dostala informácia, že scénaristi bývalej moderátorke poriadne zavarili. Svojho partnera má totiž podvádzať. A to sa javí ako snaha zatraktívniť seriál a zvýšiť tým sledovanosť. „Môj nápad to nebol,“ potvrdila Belohorcová, že myšlienka o Hájekovom účinkovaní nevyšla z jej hlavy. No zároveň odmieta názor, že by ich vysokú atraktivitu pre médiá chcela televízia zneužiť vo svoj prospech.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu