Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Belohorcová nám prezradila, kedy bude mať bábätko!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA / PRAHA – Učiteľka sexu sa už pripravuje na rolu matky! Plavovláska Zuzana Belohorcová (31) chodí so svojím priateľom Vlastimilom Hájkom (32) už rok a pol a neustále čelí otázkam svadby a bábätka. Bleskovky.sk zistili, kedy dieťatko plánuje.

Sexbomba Zuzana Belohorcová sa po niekoľkých nevydarených vzťahoch zrejme chystá konečne rodinne usadiť. A to v Čechách, po boku svojho priateľa - českého podnikateľa Vlastimila Hájka. Bleskovky,sk sa jej preto spýtali, kedy spolu plánujú dieťatko. „Bábätko čakajú všetci viac ako my. Nechceme do toho tlačiť. Nechávame tomu voľný priebeh. Ale asi tak koncom roka alebo začiatkom toho nového,“ prezradila exmoderátorka možný termín počatia. V prípade úspešnosti by teda priletel bocian v roku 2009.

A čo dovtedy? „Čakajú nás ešte pracovné povinnosti. Chystáme otvorenie obchodu a musíme si zariadiť aj nový „barák“, aby sme mali kam dieťatko priniesť,“ dodala bývalá učiteľka sexu.

Belohorcovej priateľ Vlasta je spolumajiteľom značkových obchodov a vlastní aj známu kaviareň v centre Prahy. Ako nám Zuzana prezradila, ani dobrá moderátorská ponuka by ju zrejem nezlákala späť na Slovensko. „Priateľ mi tu vytvára skvelé zázemie,“ netajila sa Belohorcová, ktorá finančnou núdzou určite netrpí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu