Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tanečník Bekr a herečka Hilmerová: Prečo tajili svoju lásku?

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Tajné stretnutia a nenápadné dotyky. Približne takto začínal vzťah choreografa Jara Bekra (36) a herečky Moniky Hilmerovej (33), ktorá je známa aj ako detská lekárka Laura z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Bleskovky poznajú dôvod ich počiatočného skrývania.

Zamilovaná dvojica tvorí pár už niekoľko mesiacov. Svoju lásku však zoficiálnili až koncom júna. Podľa našich informácií boli dôvody, kvôli ktorým skrývali vzájomnú náklonnosť pred verejnosťou, dva. Prvá príčina bola, že nechceli vystavovať krehký vzťah príliš skoro zaťažkávajúcej skúške medializácie.

Druhým dôvodom mala byť podľa našich informácii Bekrova bývalá priateľka Nikola. S ňou chodil približne dva aj pol roka a už pár mesiacov po rozchode sa zaplietol s Monikou Hilmerovou. S ňou tvorí pár dodnes. Expartnerka sa o jeho vzťahu dozvedela až z médií. „Nemám pocit, že by som mal niekomu niečo oznamovať. Nie sme spolu v kontakte,“ reagoval na naše otázky tanečník.

Ako ďalej povedal, s novou priateľkou je šťastný. „Momentálne je to fajn. To je všetko, čo ku vzťahu poviem. Nikdy som sa k súkromiu nevyjadroval.“ Dvojica sa prvýkrát objavila ako pár na svetovej premiére Jakubiskovho filmu Bathory, ktorá sa konala koncom júna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu