Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bekr má žiarlivú frajerku

Bekrova priateľka Nika na neho žiarli a vyrába mu kvôli mladej korčuliarke Diane scény. Zobraziť galériu (2)
Bekrova priateľka Nika na neho žiarli a vyrába mu kvôli mladej korčuliarke Diane scény.

BRATISLAVA - Už má toho plné zuby! Účinkovanie Jara Bekra (33) vo Hviezdach na ľade je pre Jarovu lásku Niku (29) dôvodom na žiarlivosť.

V žalúdku jej totiž leží práve mladá Diana Janošťáková (21), ktorá trávi v poslednom čase s Bekrom množstvo času. Podľa informácií Nového Času si už tieto dve sokyne kvôli Jarovi skočili aj do vlasov. Prečo Nika na Jara neskutočne žiarli? Jaro trávi v poslednom čase s korčuliarskou partnerkou Dianou stále viac času. Okrem toho, že spoločne trénujú na piatkové prenosy, nájdu si vraj na seba čas aj mimo ľadovej plochy. A to sa Jarovej frajerke Nike nepáči.

„Minule sa išiel Jaro s Dianou počas tréningovej prestávky prejsť a jeho priateľka Nika urobila Diane scénu. Povedala: ,Ty si tá, kvôli ktorej mi Jaro nedvíha telefóny?!‘“ prezradil človek zo štábu. Nika vraj na Jara veľmi žiarli. A Bekr to ani nepopiera. „Neviem, či žiarli práve na Dianu. Ale ja myslím, že jej žiarlivosť je v rámci normy,“ povedal Jaro. K tomu, že si rivalky Nika a Diana skočili do vlasov, sa ale vyjadril vyhýbavo: „Myslím si, že by si nedovolili jedna druhej dať najavo vzájomné antipatie.“ To, či sa nakoniec Nika zmieri s tým, že Jaro trávi čas s Janošťákovou, uvidíme.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu