Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Speváčky Kristina a Victoria: Sexi dráždenie so zmrzlinou!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Speváčka Kristina (20) je mladá, sexi a rada spieva. Po coververzii piesne Vráť mi tie hviezdy ´08 prichádza kráska s ďalšou novinkou. Svoj v poradí už tretí singel s názvom Zmrzlina naspievala spolu s českou speváčkou Victoriou. Aj keď ide o chladnú pochúťku, mužov klip rozhodne rozpáli. Bleskovky ho prinášajú v exkluzívnej premiére!

Videoklip vznikal pod režisérskou taktovkou Braňa Vinczeho. Samotná skladba sa objaví na debutovom albume Kristiny, ktorý vyjde už čoskoro. Zaujímavé je, že do tímu okolo mladučkej speváčky pribudol aj jeden z najuznávanejších slovenských autorov - Kamil Peteraj.

„Pre mňa je samozrejme veľká česť, že si ma všimol, a že prejavil ochotu pomôcť mi s albumom. Som rada, že sa na cédečku podieľal taký vynikajúci textár,“ prezradila speváčka, ktorej skladby si môžu vychutnávať aj českí fanúšikovia.

Pri nahrávaní skladby Zmrzlina si totiž Kristina prizvala do tandemu rodáčku z Juhoafrickej republiky Victoriu, ktorá už od svojich piatich rokov žije v Čechách. Časť piesne naspievala v českom jazyku. Dve sexi speváčky dala dokopy náhoda.

Kristína sa stala známou najmä vďaka piesni Vráť mi tie hviezdy ´08. Túto coververziu hitu spolu s videoklipom Beáty Dubasovej si pozrelo na internete takmer pol milióna ľudí!




Kristina feat. Victoria - Zmrzlina





Kristina - Vráť Mi Tie Hviezdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu