Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zápala nedostane Žitného flek! Ani keby veľmi chcel...

Jaro Zápala Zobraziť galériu (4)
Jaro Zápala

Bratislava – Nastálo sa v jeho kresle neusadí! Podľa našich informácií už v televízii Markíza začali v týchto dňoch riešiť to, kto nahradí v spravodajskom kresle Rasťa Žitného (31).

Všetko nasvedčuje tomu, že ani po jeho uzdravení z následkov autonehody, sa moderátor už na televíznu obrazovku Markízy nevráti. Logicky sa preto vynára otázka, kto ho v kresle vedľa Marianny Ďurianovej (31) nahradí.

Televízia Markíza totiž narýchlo vyriešila vzniknutý problém povolaním športového moderátora Jaroslava Zápalu (42) na jeho miesto. Ide však iba o krízový stav. „V súčasnosti dlhodobo zastupuje,“ povedala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská, čím dala jasne najavo, že na Žitného poste nezostane natrvalo.

Spýtali sme sa aj na Zápalov názor. „Celú vec riešim profesionálne. Vedenie ma o to požiadalo, tak som to zobral. Popri tom stále riešim šport. Tým, čo bude ďalej, sa nezaoberám,“ povedal pre bleskovky moderátor, ktorý už v minulosti na dva mesiace zastupoval Patrika Švajdu počas jeho vystupovania na tanečnej súťaži v Mexiku.

Zápala sa však netají tým, že by sa rád videl v kresle po boku Marianny Ďurianovej. „Pre každého moderátora je to výzva. Teší ma, že to dali práve mne. Mrzí ma však, za akých okolností. Najradšej by som bol, keby sa dalo všetko vrátiť späť tak, aby sa žiadna tragédia nestala. Stolička moderátora za to nestojí,“ zhodnotil.

Nechajme sa teda prekvapiť, či v Záhorskej Bystrici zalovia v interných vodách, alebo budú hľadať novú tvár v externom prostredí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu