Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ohrozená kariéra Jamesa Blunta: Zlomil si malíček!

James Blunt Zobraziť galériu (9)
James Blunt

LONDÝN – Spevák James Blunt si zlomil malíček. Pomerne banálne zranenie ale môže mať fatálny vplyv na jeho hudobnú kariéru. Bývalý partner Petry Němcovej totiž nie je schopný hrať na klavír. Musí teraz podstúpiť zložitú operáciu, ktorá by mala články prstov vrátiť do pôvodného stavu.

Pokiaľ sa to nepodarí, James už na klávesy „nešáhne“. Zranenie si pritom spôsobil sám, keď sa vrhol do davu na svojom koncerte v Severnej Karolíne. Lekár sa pokúsi Bluntovi prst znovu zlomiť a potom vyrovnať. „Potrebujem tento zákrok, aby som bol v poriadku, ale keď si predstavím, že vezmú kladivo a zlomia mi prst na dva kusy, nie je to práve najpríjemnejšie,“ povedal spevák pre britský denník The Sun.

Ak by sa operácia nepodarila, na piano by si už James nezahral, ale na gitare bude môcť hrať aj so zle zrasteným malíčkom. „Neviem, čo ma prinútilo, aby som to urobil. Skočil som nakoniec z pódia a začali sa v dave dievčatá aj muži po mne lepiť. Tak som začal utekať a potom si už len pamätám, že som mal zlomený prst. Ani neviem, ako som si to spravil. Pozrel som sa dole a zistil som, že mi prst mieri na zlú stranu. Nemôžem hrať na klavíri, ale gitaru zvyšnými prstami stále zvládam,“ spomína na okolnosti nehody James.

„Musím to vyriešiť. Potrebujem mať všetky svoje prsty v poriadku. Nie kvôli vystupovaniu, ale kvôli vystrájaniu na večierkoch,“ dodal sukničkár Blunt.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu