Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gallagher predáva dom na Ibize kvôli Bluntovi!

James Blunt rozčuľuje Noela Gallaghera (na snímke). Zobraziť galériu (6)
James Blunt rozčuľuje Noela Gallaghera (na snímke).

LONDÝN – Rocker Noel Gallagher vyjadril jasne, čo cíti k spevákovi Jamesovi Bluntovi. Gitarista skupiny Oasis sa rozhodol okamžite predať svoj dom na Ibize, ktorý je v blízkosti stavby patriacej práve Bluntovi. Ten na ostrove trávi dosť veľa času a Noelovi vraj stredomorské letovisko sprotivil tým, ako o ňom stále hovorí v médiách.

„Noel cestoval na Ibizu každé leto už celé roky. Ale teraz si chce nájsť nové miesto pre trávenie dovoleniek. Už sa mu prejedlo, ako stále počúva Jamesa Blunta tárať o Ibize, ako by ten ostrov vlastnil. Vzal tomu miestu kúzlo, takže Noel svoj dom teraz dal na predaj. Je to veľmi blízko práve Bluntovej nehnuteľnosti a povedal, že nemôže vystáť myšlienku, že tam Blunt píše svoje otrasné melódie,“ uviedol pre britský denník The Sun zdroj blízky Gallagherovi.

Noel kúpil luxusnú rezidenciu na Ibize od Mika Oldfielda v roku 1999. Blunt vlastní dom blízko Noela len od roku 2006. Svoj posledný singel 1973 vraj napísal práve tam a nechal sa inšpirovať miestnym klubom Pacha.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu