Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Odhalená Mórová a Mičkovicová: Ukážu to aj v Paneláku?

Diana Mórová a Henrieta Mickovičová už skúsenosti s odhaľovaním sa majú. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová a Henrieta Mickovičová už skúsenosti s odhaľovaním sa majú. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Po tom, ako Robert Jakab (31) vo včerajšom Paneláku predviedol dokonalé nahé pozadie, nastala otázka, či si na svoje prídu aj mužskí diváci. Ponúknu tvorcovia seriálu aj pohľad na obnažené telá krásnych „panelákových“ herečiek? Minimálne dve z nich - Diana Mórová (38) a Henrieta Mičkovicová (40) - už skúsenosť s nahotou pred kamerou majú.

Príťažlivá Diana Mórová sa v Evinom rúchu predviedla pred deviatimi rokmi v poviedkovom filme Praha očima... Tu ako Marta neodolala kúpaniu v jazere a divákom tak ponúkla pohľad na svoje dokonalé krivky bez kúska šiat. Nemenej krásna Henrieta Mičkovicová, jej kolegyňa z Paneláka, sa obnažila v roku 1995 v snímke ... kone na betóne a o dva roky vo filme Tábor padlých žien. Využije scenárista Paneláka tento potenciál a ponúkne divákom ďalšie nahé zábery? „Všetko je to o konkrétnej scéne. Nenapísal by som scénu, kde by sa objavila nejaká časť nahého ženského tela samoúčelne,“ tvrdí Andy Kraus.

Vzhľadom na to, že Mórová sa v seriáli Panelák neustále pokúša s manželom o dieťa, nahým scénam sa možno napokon aj tak nevyhne. Veď Kraus si po mužskej nahej scéne nechal otvorené dvierka, keď naznačil: „Pekný holý zadok je zatiaľ maximum...“ Mičkovicová zas v Paneláku hrá matku troch detí, ktorá sa s manželom márne snaží nájsť priestor na intímnosti. Čo keby sa to konečne podarilo? „Pokiaľ si scenár bude vyžadovať niečo takéto, myslím si, že herečky v Paneláku sú profesionálky,“ nádejá sa Kraus.

Odhalená Mórová a Mičkovicová:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)
Henrieta Mičkovicová, alias Bajzová (vľavo) a Diana Mórová, alias Švehlová (vpravo).
Odhalená Mórová a Mičkovicová:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)
Toto nám už ukázali:
Odhalená Mórová a Mičkovicová:
Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová sa obnažila pre poviedkový film Praha očima..., Henrieta Mičkovicová v snímke … kone na betóne.
Odhalená Mórová a Mičkovicová:
Zobraziť galériu (5)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu