Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Tehotná Aneta: Komplikovaná zlomenina ruky!

Moderátorkin pád vo vani prezradil biely obväz na jej ruke. Zobraziť galériu (14)
Moderátorkin pád vo vani prezradil biely obväz na jej ruke. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Nešťastie okolo pádu Anety Dočekalovej-Pariškovej (34) vo vani pokračuje! Včera ráno moderátorku bolela ruka natoľko, že skončila v nemocnici, kde lekári nastávajúcej mamičke diagnostikovali komplikovanú zlomeninu. Jojkárka skončila so sadrou. To všetko necelý mesiac pred vytúženým pôrodom.

Všetko sa to začalo pred pár dňami, keď jojkárska moderátorka pri sprchovaní skončila na dne klzkej vane. Aneta sa vtedy inštinktívne snažila zabrániť zraneniu bruška. Všetko si to napokon odniesla jej pravá ruka.

Aneta však nepochopiteľne nevyhľadala lekársku pomoc. Urobila tak až včera, keď ju už končatina neznesiteľne bolela. A výsledok odborníkov ju vydesil: Ide o komplikovanú zlomeninu! „Ešte nikdy som nemala nič zlomené, preto som netušila, že to môže byť také vážne,“ dodáva ešte stále vystrašená moderátorka, ktorá sa kvôli tehotenstvu taktiež chcela vyhnúť röntgenu. Vážnosť celej situácie zbadala až ráno, keď videla, že ruka sa nehojí a stav sa nezlepšuje. Moderátorka vzápätí skončila v nemocnici, kde jej lekári dali ruku do sadry.

Večernú službu v Jojke namiesto nej už zobrala Hana Galová, keďže Aneta sa pre zranenie nemohla dostaviť ani na vysielanie Novín Plus. „Aneta nemôže vysielať pre zranenie. Zastúpi ju Hana Galová, ktorá ostáva k dispozícii aj dnes, ak by sa Aneta necítila dobre,“ dodala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

Moderátorka, ktorá je už v deviatom mesiaci tehotenstva, musí navyše celú dramatickú situáciu zvládnuť sama, keďže jej manžel David sa stále zdržiava mimo Slovenska. S domácnosťou a návštevami u lekára jej zatiaľ pomáha mama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu