Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tehotná Dočekalová-Parišková: Hrozivý pád vo vani

Na oslave narodenín Braňa Ondruša. Aneta má na ruke biely obväz. Zobraziť galériu (3)
Na oslave narodenín Braňa Ondruša. Aneta má na ruke biely obväz. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Aneta Dočekalová (34) zažila poriadny šok! Pri absolvovaní každodennej hygieny sa pošmykla tak nešťastne, že skončila na dne klzkého a tvrdého povrchu vane. V tom desivom zlomku sekundy vystrašená Aneta myslela len na jediné - ako si pred nárazom uchrániť bruško, v ktorom jej rastie bábätko.

Na hrozivý pád našťastie doplatila len Dočekalovej pravá ruka, ktorú si silno narazila. Ale prečo si moderátorka úraz ošetruje sama a po nehode v kúpeľni nenavštívila lekárov?

Aneta Dočekalová mala pred pár dňami šťastie v nešťastí. Moderátorka, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva a už v máji má porodiť svoje prvé dieťa, mala minulý štvrtok nehodu v kúpeľni. "Podarilo sa mi spadnúť vo vani, šmykla som sa. Našťastie si to odniesla iba ruka. Žiaľ, pravá ruka," priznáva Dočekalová. Moderátorka jojkárskych Novín Plus pri tomto hrozivom páde do vane nemyslela na nič iné iba na to, ako neublížiť svojmu nenarodenému bábätku, ktoré nosí pod srdcom. "Zareagovala som inštinktívne ako každá tehotná žena. V tej chvíli mi napadlo, že si nesmiem zraniť bruško," povedala Aneta pre Nový Čas.

A tak aj urobila - zachytila sa pravou rukou, ktorú si však poriadne narazila. "Chodím so zabandážovanou rukou, dávam si na to obklady a fixujem si to obväzom," netajila Dočekalová. Pred vysielaním si obväzy skladá, aby pred kamerou nepôsobili rušivo. Ale čo je zvláštne? Po tejto nehode v kúpeľni blondínka vôbec nenavštívila lekára. "Určite nepôjdem na röntgen, žiadne ožarovanie teraz v tehotenstve nebudem absolvovať. Samozrejme, keby som sa udrela iným spôsobom, napríklad keby som si udrela bruško, tak okamžite lekára vyhľadám," obhajovala sa Aneta. S domácnosťou jej pomáha mama, ktorá pricestovala z Košíc, pretože jej manžel David Dočekal je kvôli práci v Česku.


8.4. 2008 Bratislava - Koliba 21.00 hod.:
Nedostatok parkovacích miest vyriešila originálne - odsunula kontajnery.


Tehotná Dočekalová-Parišková: Hrozivý pád
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)



Aneta aj v pokročilom štádiu tehotenstva šoféruje sama. Na dlhé trasy však už nevyráža.

Tehotná Dočekalová-Parišková: Hrozivý pád
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu