Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

George Clooney: Nehľadá sa na Googli, bojí sa kritiky!

George Clooney Zobraziť galériu (28)
George Clooney (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD – Predstava, že pri zadaní svojho mena na Googli nájde články, ktoré budú znehodnocovať jeho herecké výkony a fyzický vzhľad, privádzajú Georga Clooneyho do šialenstva a tak má odkaz na internetový vyhľadávač na svojom počítači zablokovaný.

„Kritika je naozaj nepríjemná vec. A úprimne sa jej bojím, hlavne tej na internete. Radšej budem žiť v klamstve a obklopovať sa priateľmi, ktorí mi len lichotia a nabíjajú ma pozitívnym myslením,“ prezradil herec, ktorý vraj nemá silu na to, aby o sebe čítal „zlé veci“, ktoré produkujú autori „bezvýznamných blogov“.

Zadať svoje meno do vyhľadávača je pre Clooneyho niečo nepredstaviteľné. „Pred niekoľkými rokmi som išiel na stránky, o ktorých sa vtedy veľa hovorilo. A bol to strašný zážitok. Pripadá mi to, akoby tisícky ľudí sedeli v temnej miestnosti a súdili vás. Brutálna vec! Postavia vás pred súd a bráňte sa!“ spomína Clooney.

„V tej chvíli som si povedal, už nikdy viac. Internet je plný zlých a agresívnych ľudí. To si radšej budem žiť svoj vlastný šťastný a pokojný život, v ktorom si každý o každom myslí len pekné veci a každý si to myslí o mne,“ povedal herec v rozhovore pre magazín Marie Claire.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu