Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

George Clooney: Do Pohotovosti sa nevrátim

George Clooney Zobraziť galériu (20)
George Clooney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nadšenie z návratu slávnych postáv do poslednej, pätnástej série seriálu Pohotovosť rýchlo opadlo. Minimálne lekára Douga Rossa v podaní Georga Clooneyho (46) tam neuvidíme. Herec okrem toho tvrdí, že ho nikto s touto ponukou ani neoslovil, ale že o podobnom projekte aj tak neuvažuje.

„Nie, nikdy, dokonca sme o tom ani nehovorili. Vtipné je to, že sa ma na to nikto ani neopýtal. Keď tú správu vydali, povedal som si: ´Odkiaľ to je?´ Bolo to všade!“ uviedol Clooney v rozhovore pre Entertainment Tonight Canada.

Clooney vraj potom navštívil producenta seriálu Johna Wellsa. „Bežal som pred dvomi dňami za ním a spýtal som sa ho: ´Čo sa, do čerta, stalo?´ A on odpovedal: ´Neviem. Neviem, odkiaľ to majú,´“ dodal George.

Pred niekoľkými dňami pritom jeden z producentov David Zabel novinárom údajne prezradil: „Chceme znovu obsadiť postavy, ktoré tam vystupovali pred rokmi a ukázať, čo je s nimi dnes. Veľmi radi by sme ich všetkých dostali nejakým spôsobom naspäť, ale to ešte neznamená, že sa nám to podarí. Ale rozhodne sa o to pokúsime.“

Seriál Pohotovosť urobil z Clooneyho hviezdu



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu