Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kto sa to tu rochní? Tuleň? Nie, Jack Nicholson!

Jack vo vlnách vyvádzal ako malý chlapec Zobraziť galériu (4)
Jack vo vlnách vyvádzal ako malý chlapec (Zdroj: Profimedia)

KARIBIK - Za necelý mesiac oslávi 71. narodeniny, ale stále sa chová ako nevybúrený mladík. Nestarnúci hollywoodsky idol Jack Nicholson je momentálne na dovolenke v Karibiku, kde si do sýtosti užíva nielen zábavu vo vode...

Jack síce dorazil na obľúbený ostrov celebrít St. Barth aj s dcérou Lorraine (17), ale tá sa radšej slnila o kúsok ďalej, pretože jej otec na pláži priťahoval zvedavé pohľady. Aj keď mu ubudlo pár vlasov a pribudlo pár kíl, v nadmerných trenkách sa s chuťou vyvaľuje na piesku a vo vode vyvádza ako tuleň.

Jack sa nezmenil ani po sedemdesiatke a stále túži po krásnych dievčatách. „Mám rád ich spoločnosť, ale už nie som taký divoch ako predtým,“ priznal Nicholson. V rozhovore, ktorý poskytol americkému hudobnému časopisu Rolling Stone, prezradil, že sa v poslednej dobe intímne zblížil s mnohými ženami vo veku od 21 do 69 rokov. Pred nedávnom sa tiež pochválil, že by pokojne mohol byť otcom zhruba 9000 detí. Oficiálne má päť potomkov so štyrmi ženami, ale herec, ktorý bol desaťkrát nominovaný na Oscara, priznáva len štyri.

Zdroj: Blesk.sk
Foto: profimedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu